What our Customers say about us

Send this page to a friendSend PagePrint this PagePrint

Home > Case Studies > Sunseeker

Case Study: Sunseeker

Project: Creation of staff canteen facilities on a two-tier mezzanine floor within a shipyard environment whilst retaining ground floor manufacturing capability.

Value: 185,000

Duration: 10 weeks

Elements: A multi-tier ( 2 floor levels) structural steel mezzanine floor with access stairs and disabled persons lift. Works included provision of fire protection to the underside and construction of protected escape routes. Removal of 10m x 10m shutter door with glazed infill.

Building Envelope: Portal frame steel clad building operating as a boatshed for construction of high value motor yachts.

Photographs from this project are shown below...

View of Canteen servery constructed in fire resisting partitioning  guardrailing to exposed edgesMezzanine decking almost completedStairwell enclosure & canteen furniture - looking down from second to first floor levelsServery areaView from stairs to intermediate floor levelCanteen furniture on first floor level with views through glazing where loading door previously positionedPayment till area  see context within standard portal framed buildingSteelwork detail showing a lowered landing area to access through to existing front office floor level
*

* With our business in rapid expansion we rely on the design team skills & working relationship developed between Poole Council Building Consultancy, Dorset Fire & Rescue Service and Space Industries providing co-ordination in fast track design, approval & installation. *

Wayne Moore
Sunseeker
Operations Director

Website last updated 19th August 2015