What our Customers say about us

Send this page to a friendSend PagePrint this PagePrint

Home > Case Studies > Utilicom

Case Study: Utilicom

Project: Construction of a sound insulated partitioned office within the basement of a Plant Room at University College London.

Value: 24,000

Duration: 3 weeks

Elements: Heavy duty / robust / steel partitions with subgrid supported ceiling all constructed as freestanding including provision of a raised access floor.

Building Envelope: University Historic Building

Photographs from this project are shown below...

Enclosed storage area integrated within steel partitioning with sectional roller door accessOffice within steel sound rated partition enclosureSteel partition within Plant Area  liable to flooding hence raised !
*

Website last updated 24th May 2018